Sikkert og billigt med Danmarks laveste gebyr

Du handler sikkert hos os.

Hos TikTak120 tager vi din sikkerhed og personlige oplysninger alvorligt. Vi følger den nye persondatalovgivning og har et sikkerhedscertifikat for vores website. Derudover er det vigtigt for os, at et besøg på vores hjemmeside ikke medfører, at du efterfølgende vil få reklamer relateret til dine produktsøgninger hos os. Derfor har vi valgt ikke at videregive dine oplysninger til en tredjepart, så din aktivitet på vores website forbliver på TikTak120.

På TikTak120 skal sælgers identitet bekræftes via opgivne betalingskorts informationer, hvilket giver køber en større sikkerhed i at vide hvem man handler med. En sælger hos TikTak120 er derfor altid godkendt af sin egen bank.

Vi videregiver først kontaktoplysninger efter salget er godkendt. Den eneste synlige information ved auktionen er om sælger er en privat person eller et firma. Det vil sige at hverken købers eller sælgers information er offentligt tilgængeligt, men kun oplyses når parterne har brug for at komme i kontakt med hinanden for at færdiggøre handlen.

Prisen for at handle på TikTak120 er for sælger følgende:

Auktionsbud under 50,00 kroner koster 5 kroner i gebyr inkl. moms.
Auktionsbud mellem 50,01 og 250,00 kroner koster 10 kroner i gebyr inkl. moms.
Auktionsbud mellem 250,01 og 1000,00 kroner koster 15 kr. i gebyr inkl. moms.
Auktionsbud over 1000,01 kroner koster 25 kroner i gebyr inkl. moms.

Det er gratis for køber at handle på TikTak120.


Se flere detaljer ang. sikkerhed under:
- Persondatapolitik – her –
- Salgs og købsbetingelser – her – 
TILMELD DIG VORES MAILLISTE
Så holder vi dig løbende underrettet om spændende auktioner.