Historien om TikTak120

Historien om TikTak120 er historien om, hvordan kerneproblemer indenfor salg af varer i Danmark, både hos online og detailbutikker, har ført frem til en helt ny måde at sælge og købe varer på. Vi har nemlig skabt en lynhurtig online auktion, der sparer tid og penge for både købere og sælgere. Navnet er TikTak120, opkaldt dels efter lyden på det klassiske ur, der bruges på fysiske hollandske auktioner, og de kun 120 sekunder som det tager at sælge et produkt.

De store firmaer tjener pengene!

Problemet for mange producenter, grossister og butikker er, at store firmaer har fået en uforholdsmæssig stor markedsandel, og derfor bestemmer betingelser og priser i en sådan grad, at mange mindre firmaer ikke har mulighed for at tjene penge. Løsningen for mange har været at lave egen webshop og derigennem sælge sine varer, blot for hurtigt at opdage, at uden SEO-optimering, Google Ads og andre markedsføringstiltag, kommer der ingen trafik og dermed ingen omsætning på ens webshop.

Den danske detailhandel kæmper med tilsvarende problemer, her er der blot tale om store huslejer, mange personaleomkostninger til lange åbningstider, og en evig kamp om at kunne matche de tilbudspriser, som de store firmaer tilbyder hele året igennem. Dertil kommer en stigende konkurrence fra udenlandske internetshops indenfor alle brancher, som hjulpet af en regel om billig dansk fragt, er svære at konkurrere imod.

TikTak120s løsning er et salgssystem næsten uden omkostninger til hverken salg eller markedsføring for sælger. Et sådant system sikrer køberne på tiktak120 absolut laveste pris og sikrer at sælger ikke skal dele salgsprisen med nogen.

Stor tidsinvestering i salg af brugte varer!

Problemet for mange, som gerne vil sælge sine brugte varer, er den tid man skal investere i selv små handler. Inden man evt. får sin vare solgt, skal man have svaret på mange forespørgsler angående sin vare og især prisen på samme. Selv om man kan finde steder, hvor det er gratis at sælge sine varer, betaler man blot en anden slags pris - nemlig sin mistede fritid. Desuden vil ”gratis” salgskanaler også sælge oplysninger, altså de såkaldte cookies, videre til reklamebranchen for alle besøgende på siden.

Tidsforbruget for at sælge via lokale markeder eller leje og passe en reol i det lokale loppe supermarked er også ganske stor.

TikTak120s løsning er en auktion på kun 120 sekunder, hvor sælger laver gode og informative oplysninger omkring produktet, som kombineres med en effektiv søgemaskine, der tillader lokale søgninger. Sælger er under hele salgsprocessen anonym og optræder kun med sit postnummer. Tiktak120 sælger desuden ikke oplysninger om besøgende på siden videre til reklamebranchen!

Store salgs/købs omkostninger på auktioner!

Problemet for både private og firmaer, der ønsker at købe og sælge på både fysiske og online auktioner, er omkostningerne.
Disse omkostninger kan være salgsgebyrer for både købere og sælgere ved et hammerslag, ekstra 
penge for at komme øverst på listen i de store såkaldte ”gratis” salgskanaler, ja selv det at få en overskrift på sin annonce koster penge.
Alle auktionsfirmaer skal have en indtægt et eller andet sted fra, og det er ikke realistisk at tro at noget salg er gratis.

TikTak120s løsning er ingen skjulte ekstra omkostninger i salgsprocessen, ingen omkostning for køber og kun et lille gebyr fra sælger.
Hos Tiktak120 koster det f.eks. for en privat sælg ingenting at sælge en kasse børnetøj til 50 kroner, 
og 40 kroner at sælge sin brugte campingvogn til 20.000 kroner.
Det er da et godt tilbud!

Find produkterne i dit nærområde!

Mange mennesker har i disse år fået øjnene op for den populære genbrugstanke og hele ideen om, hvordan vi kan spare både penge og CO2 ved at bruge gode varer mere end en gang. Vi ser derfor i disse år, at der kommer flere lokale producenter, der sælger sine varer i nærområdet. Genbrugstanken og nærhedsprincippet har begge som udgangspunkt, at der ikke skal bruges CO2 på lange transporter, og derfor føler mange forbrugere, at det er vigtigt at støtte og købe lokale varer, uanset om det drejer sig om nye eller brugte varer.

TikTak120s løsning er at lave lokale auktioner. Hvorfor køre langt efter en ting, hvis genboen har den til salg? TikTak120 har som mål er kunne tilbyde 130 lokaleauktioner, hvor de gode varer, både nye og brugte, findes i lokalområdet.

Auktionsmetoden.

Da vi havde løst de ovennævnte udfordringer var der kun én udfordring tilbage – hvordan selve auktionen skulle afvikles. Efter mange overvejelser, var der en af vore medejere som med begejstring i stemmen fortalte om, hvordan en blomsterauktion foregår, og hele gruppen var solgt. TikTak120 var født. Uret der tæller ned i 120 sekunder kombineret med den gradvis faldende pris, skaber en spænding om, hvornår man skal trykke køb. Det skaber en strategisk købsproces for både køber og sælger, som vi tror på vil tiltale rigtig mange, og gøre køb og salg af varer til en unik oplevelse.

 

ALLE ELSKER EN GOD HANDELvelkommen til tiktak120.

TILMELD DIG VORES MAILLISTE
Så holder vi dig løbende underrettet om spændende auktioner.